FeedIndex

vail village, vail, co
completed while at fritzlen pierce architects

Fullscreen

as one of vail's earliest commercial buildings this renovation, comprised of five commercial tenant spaces and two residential condominiums, created a strong challenge. these challenges included but were not limited to tight site restrictions, strict design review standards, building code and ada non-compliance, aging and non existent structural and mechanical systems and a lack of existing documentation. a further obstacle included not disturbing one commercial space and the residences while renovating the other four commercial spaces. an additional challenge was designing within the existing architectural language of bridge street which included important aspects such as scale and materiality.

role: construction documentation, code compliant exterior exit stair, construction administration


upper west side, manhattan, ny
completed while at musho architecture and design

Fullscreen

this project was a strong mix of client expectations, design, time and budget challenges as well as landlord expectations. the merging of these divergent ideas resulted in a clean, bright space, that was completed on time and close to budget.

role: construction documentation, nyc code compliance, permit process, construction administration, project coordination, direct relationship with clients, led weekly site meetings, material and finish ordering and coordination, lighting design, signage
lionshead village, vail, co
completed while at fritzlen pierce architects

Fullscreen

a new lobby, elevator tower, underground parking and 15 new residences as well as a renovated exterior pool deck and commercial and retail space upgraded this old lionshead condominium building.

role: pool deck design coordination, construction administration for entire residential portion of project


linoshead village, vail, co
completed while at fritzlen pierce architects

Fullscreen

this interior renovation incorporated a complete gut of a landmark condominium unit spanning two levels. the client requested a clean, contemporary space with attention to detailing and space efficiency.

role: worked directly with principle, responsible for all aspects of project.